M² is een samenwerking tussen 2 gedreven mensen die trachten wonen en omgeving een eigen identiteit te geven. Twee pijlers die wij zeer belangrijk vinden, enerzijds communicatie zowel met de klant als naar de aannemer, anderzijds steeds “thinking out of the box”. 
We gaan samen en in opdracht van architect telkens op zoek naar een beter ontwerp dat aansluit bij de wensen van de klant. 
We zijn ervan overtuigd dat de studie en kennis die we hebben meegekregen en de passie voor het werk kan leiden tot een top resultaat.

M² staat voor vierkante meters. In dit decennium krijgen we steeds vaker met deze problematiek te maken. Door minimale ruimte te optimaliseren en het maximale lichtinval te creëren bekomt men een ruimte waar het aangenaam wordt voor te leven. M² is gelijk aan precisie en precisie gelijk aan kwaliteit. Bouwen gaat veel verder dan alleen het metsen van een woning.

 

Voor we van start gaan, passen wij een eerste grondige studieanalyse toe. Waarbij we voldoende informatie bekomen en een bredere inleving krijgen in het volume en zijn omgeving. Zo ontwikkelen we de eerste krachtlijnen waarna we ons gaan fixeren op detaillering. Graag nemen wij de volledige coördinatie op ons. Dit om misverstanden te vermijden en de klant zijn droom volledig te kunnen realiseren.